Старши треньорът на Видима Раковски Димитър Тодоров изрази увереност след победата над Славия и сподели, че неговият отбор има всички шансове да се спаси. Той поздрави своите футболисти, които са показали, че са мъже.

„Мисля, че трябва да бъда доволен от момчетата, от победата. Преди мача си говорихме, че всеки мач за нас е финал, защото ако не бяхме победили, надеждите ни ставаха нищожни. Едно голямо благодаря на момчетата, дадохме инициативата на Славия, но използвахме нашита силна качества, контраатаката“, заяви Тодоров.

„Показаха се като мъже и ще се борим до край. Пирин и Калиакра бият, хубаво е, че и ние бихме, защото щяхме да изостанем доста. Иска ми се да губят, но и те са отбори, Пирин с тези проблеми показаха, че са мъже. Ние също го показахме. Ще продължим така“.

Относно публикациите за финансови проблеми в отбора, Тодоров коментира: „Има леко забавяне, на 30 април трябваше да си получим възнагражденията за март плюс премията за Черноморец. Заплатата плюс премията, на тези пари се осигуряват футболистите, затова се получава така. Навсякъде има затруднения, но при нас, когато бяхме в Б група, тогава затрудненията бяха много по-големи. Аз не ставам някакъв защитник на ръководството, трудности има, но се стремят да ни плащат на време“.

„Първият път , когато влязохме в А група с мен, бяхме от най-силните провинциални гости, тази година не се получава. Като ни вкарат втори гол и спираме. Вярвам, че веднъж ще победим и ще е достатъчно. Където отидем, трябва да се стремим да вземем трите точки. Всичко зависи от футболистите и от мен. Ако победим в Монтана, шансовете ни за оставане са 90:10, сега са 50:50“, допълни Тодоров.