ЦСКА се завърна на върха в А група, след като постигна рутинна победа с 4:1 срещу Видима Раковски в мач от седмия кръг, която дойде малко по-трудно от очакваното.

Домакините започнаха много силно мача и създадоха няколко опасни положения. В 3-та минута Трифонов центрира в наказателното поле на Видима, където Мораес стреля с глава, но над напречната греда в аут. Минута по-късно Костадин Стоянов стреля силни, след което топката рикошира в крак на футболист на Видима и мина на сантиметри от десния стълб на вратата на Василев. Спас Делев Делев от воле в 9-та минута и насочи топката в горния ляв ъгъл на вратата на Видима Раковски, но Василев показа много добър рефлекс и изби в корнер.

Видима Раковски поведе в резултата в 10-та минута, когато Християн Кожухаров подаде към Панов, който навлезе в наказателното поле на ЦСКА и стреля в близкия ъгъл на Мболи, който не се намеси добре и топката влезе във вратата му.

Гостите можеха да удвоят своята преднина в 18-та минута, когато Какалов стреля отдалеч, но Мболи успя да избие топката в корнер.

ЦСКА изпусна чудесна възможност да изравни резултата в 20-та минута, когато Мишел Платини центрира в наказателното поле на Видима, където Спас Делев стреля отблизо с глава, но прати топката в аут.

„Армейците” изравниха резултата в 23-та минута, когато след центриране от корнер в наказателното поле на Видима, Крачунов засече топката с глава и вкара за 1:1.

ЦСКА обърна развоя на мача в 35-та минута, когато Нелсън центрира по земя в наказателното поле на Видима, след което Делев стреля и прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Василев.

През второто полувреме футболистите на ЦСКА продължиха да играят по-активно. В 48-та минута Мораес стреля опасно, но Василев плонжира и изби топката в корнер. В 60-та минута Зику излезе сам срещу Василев, но стреля слабо и вратарят изби с крака, след което топката се върна при Мораес и той шутира, пращайки кълбото в страни от вратата на Видима. ЦСКА продължи да търси нов гол във вратата на Видима и в 68-та минута Зику подаде към Мораес, който навърза двама футболисти на Видима, но стреля много неточно в аут.

В 72-та минута след грешка на играчите на Видима, Зику пое топката, навлезе в наказателното поле на гостите и разстреля Василев за 3:1.

Съдията Стефан Апостол свири дузпа за ЦСКА в 86-та минута, след като Павлин Иванов задържа Мораес в наказателното поле на Видима. Янис Зику бе безкомпромисен от бялата точка и оформи крайния резултат в срещата 4:1.

След тази победа ЦСКА отново излезе на първо място с актив от 21 точки. Видима Раковски се намира на дванадесета позиция с 5 точки.