Видима Раковски има нов старши треньор и това е Антон Велков. Новината съобщи за официалния сайт на клуба спортно техническият директор Христо Николов.

„Избрахме да работим с Антон Велков, независимо че имахме още няколко варианта, след като водихме разговори и с други известни български специалисти” – каза Христо Николов. „Вярваме, че сме направили точния избор. Амбициите на клуба са високи, такива са и на Антон Велков. Целите, които си поставяме са ясни – завръщане в професионалния футбол. Още в предстоящото първенство трябва да спечелим първо място в Северозападната В група. Запазваме гръбнака на отбора, като ще го подсилим и с нови попълнения. Започваме подготовка на 8 юли, когато новият старши треньор Антон Велков ще изведе отбора за първа тренировка” – заяви спортно техническият директор на Видима Раковски Христо Николов.

Антон Велков е бивш футболист на Локомотив София, Падерборн (Германия) и Вирджиния Маринърс (САЩ). Като старши треньор е водил отборите на Локомотив София, Миньор Перник и Черноморец Бургас. До преди един месец беше спортно технически директор на Локомотив София.