В слаб мач Черно море много трудно успя да победи гостуващия отбор на Видима Раковски с 2:1. Домакините успяха да спечелят трите точки след пълен обрат след като губеха с 0:1.

Двата отбора изиграха много слабо първо полувреме. И домакините, и гостите атакуваха често противниковата врата, но почти не успяваха да създадат голово положение.

Първата сериозна ситуация в срещата бе за Видима в 24 минута, когато Цветомир Панов стреля много опасно по диагонал от 20-тина метра, но вратарят на Черно море спаси. Домакините отвърнаха с много точен удар с глава на Георги Илиев две минути по-късно, вратарят на гостите улови топката след удара му.

Отборът на Видима успя да открие резултата в 35-та минута чрез Георги Иванов, който бе намерен в наказателното поле на домакините, стреля от десетина метра, топката се отби в страничната греда и попадна в мрежата на Черно море. В 44-та минута домакините успяха да стигнат до изравнително попадение.

Георги Илиев изведе Румен Николов, който пропусна при първия си удар, но при добавката бе точен за 1:1.

През второто полувреме домакините бяха по-активният отбор и можеха още в началото да поведат в резултата. В 56-та минута Георги Илиев изпълни много опасно пряк свободен удар от 20-тина метра,но вратарят на Видима изби топката в корнер. След изпълнението му на два пъти от непосредствена близост пропусна Дончо Атанасов.

В 79-та минута Атанас Илиев бе намерен в наказателното поле на гостите от Румен Николов и отбеляза победния гол за Черно море с удар от десетина метра.

В първата минута на даденото от съдията триминутно продължение вратарят Георги Китанов показа невероятен рефлекс и спаси сигурно попадение за гостите след силен удар от над 20 метра на Георги Иванов.