Старши треньорът на Видима-Раковски Митко Джоров изригна в профила си във фейсбук и заплаши, че може да напусне клуба заради неизплатени възнаграждения. В последния кръг Видима победи Сливен като гост 6:0. Днес Джоров използва социалната мрежа, за да разкрие случващото се в Севлиево.

Пускаме без редакторска намеса мнението на Митко Джоров:

„За последните два кръга отбелязахме 12 гола и ако по-рано се бях разграничил от тримата, които ни напуснаха след фиаското с Любимец, можеше да завършим сезона на по-предни позиции.

Сега ще ползваме годишния си отпуск, тъй като в момента нямаме нужните условия за продължаване на тренировъчния процес. Не можем да искаме нещо от хора, които не могат да си платят тока в квартирата, защото не са получили заплащането си. Тук трябва да подчертая, че не става въпрос за баснословни суми, а за съвсем обикновени заплати според българския стандарт.

Ще отида и по-далеч, като уточня, че от 25 юни до днес 28 ноември, аз и състезателите не сме взели дори и една пълна заплата.

Аз лично не разбирам как за всичко друго се намират пари, а за хората никога не стигат. Това е най-обидно и може да бъде основна причина за евентуалното прекратяване на договора ми.

Яд ме е на държавата, която ти спира тока, когато не си го платил един месец, а позволява да има хора, които да работят по 5 месеца без да им се изплати трудово възнаграждение!

„Ръководството вероятно ще се засегне от тези откровения, но след като футболистите изиграха цял полусезон на заеми и лични спестявания, за мен те са стойностни хора, които инвестират в своето бъдеще и обществаността в Севлиево трябва да го знае, а не думата „футболист” да бъде синоним на нещо отрицателно!”

Треньорът на Видима: Нямаме пари, излизаме в отпуск