Милен Желев и Иван Иванов започнаха тренировки с изпадналия от А група Видима-Раковски. Двамата са от Стара Загора, като Иванов е преминал през всички формации на школата на клуба.

Желев пък изкара малко време в Славия, но не беше харесан, а миналата година игра в третодивизионния Загорец (Нова Загора).

Иначе е юноша на Траяна, където е работил с Красимир Мечев, който го води по-късно на стадиона в столичния квартал Овча купел.

Под ръководството на Костадин Ангелов ще продължат да се готвят и още двама от новодошлите Ц Стоян Георгиев /юноша на Славия/ и бившият футболист на Ботев /Враца/ - Станислав Димитров.

Всички останали нови футболисти, които дойдоха на проби бяха освободени, след тренировката в събота. Най-голяма беше групата от Славия, така че за София си тръгнаха Кирил Огнянов, Стоян Предев, Валери Цекин и вратарят Мартин Луков. В следващите дни се очакват още нови футболисти да преминат пробен период в състава на Видима-Раковски.

Спортно-техническият щаб продължава да селектира футболисти за всички постове, но основните позиции, на които се търсят попълнения са централен защитник и десен бек.