Отборите на Светкавица и Видима Раковски не успяха да се победят и завършиха 0:0 в мача от 26-я кръг на А група, който се игра в Търговище. Двубоят не предложи много футболни качества и достойнства, а двата тима, които се боярт за оцеляване, си поделиха по една точка, които са крайно недостатъчни на този етап от шампионата.

Светкавица и Видима си размениха по едно полувреме. През първата част по-активният тим на терена бяха „мълниите“, докато след почивката нещата се промениха и Видима Раковски заигра далеч по-добре. Въпреки опитите и желанието, възможностите на двата отбора стигнаха само за нулево равенство.

За домакините от Търговище най-близо до попадение бе Ели Маркес, който се опита да създаде няколко положения, но в крайна сметка, те се оказаха безрезултатни. В състава на съперника Ангел Русев показа голов нюх, но и това не бе достатъчно, за да стигне до попадение.

Така, след нулевото развенство Светкавица е на дъното и почти сигурно ще изпадне в Б група през следващия сезон. Отборът, воден от Альоша Андонов, е с едва 8 точки след 26 кръга, спечелени след 1 победа и 5 равенства.

Видима Раковски пък е с 14 пункта и заема 14-а позиция в подреждането.