В среща от 20-ия кръг от А група гостуващият Черноморец Бургас победи Видима Раковски с минималното 1:0. Единственото попадение в срещата падна в края на първата част и бе дело на Яник Боли. Въпреки успеха футболистите на Димитър Димитров-Херо изиграха посредствен двубой, а домакините трябва да съжаляват, че не спечелиха поне точка от мача.

Първите минути на срещата бяха изпълнени с грешки от двата състава. В 6-ата минута Игнатов от Видима бе заменен принудително заменен от Ангел Русев, след като получи контузия. Постепенно Черноморец установи контрол върху топката и в 30-ата минута стигна до първото си по-опасно положение. Паланков изведе Преслав Йорданов сам срещу вратаря по диагонала, но вместо да стреля, централният нападател върна назад към Лоривал Асис, който се засуети и загуби топката.

В 40-ата минута гостите откриха резултата. Асис изпълни корнер отляво по атаката на своя тим, защитата и вратарят на севлиевци не се намесиха по най-добрия начин и топката стигна до Яник Боли, който от 5 метра не сбърка с глава и вкара за 1:0.

През втората част темпото на играта спадна още повече, като Черноморец се прибра в своята половина и отблъскваше атаките на Видима. След 15 минути игра Чипев влезе в наказателното поле, Николов с чист шпагат изби кълбото от краката му, но малобройната публика на домакините поиска от съдията Иван Кирилов да отсъди дузпа.

В 73-ата минута футболистите на Костадин Ангелов пропуснаха най-изгодното си положение за гол, след като резервата Ахмед Хикмет намери другата смяна Цветомир Панов отдясно в наказателното поле. Крайният защитник на Видима центрира почти от аутлинията, но не успя да насочи топката по най-добрия начин и принуди Димитър Наков да фаулира стража на „акулите“ Стоян Колев.

С този успех отборът на Херо събра 43 точки и се приближи само на 2 от Лудогорец, Левски и ЦСКА, които заемат първите 3 позиции в класирането с 45 точки.

Видима остава на 14-а позиция в зоната на изпадащите с 13 точки.