Старши-треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров заяви, че доволен единствено от спечелените три точки срещу тима на Видима Раковски. „Акулите“ се наложиха с 1:0 на стадиона в Севлиево, но се представиха доста под нивото си от предишните кръгове.

"Единственото, от което мога да бъда доволен, са трите точки. Не че не заслужавахме победата, но играхме под възможностите си", каза Херо след края на двубоя. "Видях един неорганизиран отбор, в чийто действия имаше напрежение и страх. Показахме едно от най-слабите ни лица за този сезон. Мачът беше посредствен. Трудно ми е да кажа дали имаше подценяване, говоря с фактите и от това, което видях на терена. Бяхме далеч от истинските ни възможности."

"Не съм силен по прогнозите и не мога да ви кажа какво ще се случи оттук нататък, но мога да обещая, че ще се борим за челните места. Дали ще имаме сили, ще разберем" В България нещата не зависят само от спортно-техническите средства, а и от доста странични фактори, които в повечето случаи са по-силни. Това е нещото, което ни притеснява. Ако знаех, че първенството ще се доиграе истински, тогава бих се ангажирал с прогноза. Знам, че в България нещата са много уродливи", завърши наставникът на Черноморец.