Старши треньорът на Видима-Равоски Костадин Ангелов се надява седвлиевци да затруднят лидера в класирането Лудогорец в срещата от 18-ия кръг на "А" група. Двубоят е утре от 15.30 часа на стадион "Раковски".

Специалистът ще може да разчита на изтърпелия наказание Цветомир Панов, който пропусна загубата с 0:3 срещу шампиона Литекс като гост в първия пролетен кръг миналата събота. Костадин Ангелов вярва, че отборът може да се представи по-силно от показаното на стадиона в Ловеч.

"Надявам се да поправим грешките, които допуснахме в миналия мач. Трябва да се представим по-добре в защита. Реално, от три удара във вратата допуснахме три гола. На наш терен съм сигурен, че ще бъдем по-активни и в офанзивната фаза на играта", заяви старши треньорът на Ангелов.

От групата отпадна лявото крило Евгени Игнатов, който продължава да лекува контузия на бедрото, която получи по време на зимната подготовка. Ръководството на Видима-Раковски е подготвило специален подарък за всеки фен, който си купи билет за мача. Това е пълноцветна програма за пролетния полусезон с информация и снимки на всички футболисти от разширения състав.