Лудогорец разби с 5:0 Видима на стадион „Раковски“ в двубоя от 18-ия кръг в А група. Срещата бе решена още през първото полувреме, когато паднаха четири гола.

През втората част гостите от Разград намалиха темпото, явно с мисълта за предстоящия двубой за Купата на България с Ботев Пловидв. Въпреки това Урош Голубович игра веднъж с топката.

Лудогорец откри резултата още в 13-та минута, когато Станислав Генчев преодоля Хикмет.

По добрата игра на гостите даде резултат и преди почивката паднаха още три гола. В 30-та минута Емил Гъргоров получи хубаво извеждащо подаване от Иван Стоянов и отбеляза за 2:0. Отново Гъргоров, три минути по-късно – в 33-та, засече центриране на Витиня и реализира за 3:0. Иван Стоянов вкара за 4:0 в 44-та минута, след като се възползва от хубаво извеждащо подаване.

След почивката падна още един гол. В 86-та минута Мишо Александров стреля по диагонала Василев изби топката, Кишада я пое, финтира вратаря и направи резултата 5:0.

След успеха Лудогорец продължава да води в класирането с 42 точки, на 6 пред ЦСКА, Черноморец и Левски. Столичните грандове обаче са и с мач по-малко. Видима пък е на 14-та позиция с 10 точки.