Видима Раковски и Черно море не се победиха в първия мач от 13-ия кръг на „А“ група. Двата тима бяха равностойни през целия мач, като атаките валяха една след друга. Така или иначе, до гол не се стигана. След този резултат Черно море остава 6-ти във временното класиране с 21 точки, а Видима продължава да е в зоната на изпадащите (14-ти) с актив от 10 точки.

През целия мач двата отбора бяха равностойни, а първата сериозна опасност дойде още в 4-ата минута за Черно море, когато Манолов, бе изведен с хубав пас срещу вратаря на домакините, но не успя да отбележи. Малко по-късно отново „моряците“ можеха да поведат в резултата, но Тодоров спаси удара на Паломино.

В края на полувремето Видима отвърна на натиска като в 44-ата минута Веско Стойков се забави, след като остана сам срещу Пиргов, и не успя да отбележи. Така първите 45 минути завършиха при резултат 0:0.

През втората част футболистите на Видима вдигнаха темпото и бяха по-активният отбор на терена. Още в 46-ата минута селекцията на Костадин Ангелов можеше да излезе напред в резултата, след разбъркване в наказателното поле на Пиргов, но до гол не се стигана. Играта се раздвижи още повече, когато на терена се появи Какалов, който направи запомнящи се атаки за тима от Севлиево и дори си изпроси жълт картон при една от ситуациите, в която умишлено потърси съприкосновение с играч на Черно море в наказателното поле.

Срещата бе наблюдавана от помощникът на Любослав Пенев в националния отбор Ради Здравков.

При така създалата се ситуация, Черно море запазва 6-та позиция във временното класиране, а Видима се изравни по точки с Берое, но остава 14-ти заради по-лоша голова разлика.