Отборът на Видима-Раковски започна зимната подготовка с три нови попълнения. 22-годишният атакуващ полузащитник Тодор Колев от Черно море, 23-годишният нападател Милен Тонев от Чавдар (Бяла Слатина)и 21-годишният халф Валери Кулинов от Дунав (Русе) ще бъдат на разположение на старши треньора Костадин Ангелов за пролетния дял от шампионата в "А" група.

Очакваните в Севлиево Кристиян Тафраджийски и Добрин Петров не се появиха на днешното първо занимание.

Привличането на централния нападател от школата на Литекс  Тафраджийски е принципно договорено, като остава само да се уточнят последни детайли между двата клуба. 18-годишният нападател Добрин Петров, който е родом от Севлиево, ще премине във Видима-Раковски, но само без трансферен иск от бившите си клубове Литекс и Славия, в които игра като юноша.

През пролетта Костадин Ангелов няма да разчита на нападателите Георги Какалов и Веселин Стойков и на вратаря Пламен Колев, които прекратиха договорите си по взаимно съгласие.

В отбора няма да играе и халфът Христо Господинов, чийто договор изтече и той ще продължи кариерата си в друг клуб. Полузащитникът Венцислав Бенгюзов, който през есента беше преотстъпен от Литекс, също напуска тима.

Видима ще проведе зимната си подготовка изцяло в Севлиево, като все още се уточняват съперниците за контролни срещи. Първата проверка ще бъде срещу Спортист (Своге) на 29 януари